Marianne-kaakao

arvosana5/5

(8)arviota
2 Annosta

5 min (josta 5 min aktiivista)

Tämä herkullisen täyteläinen Marianne-kaakao saa makunsa klassikkokarkki Mariannesta. Täydellinen juoma kylmiin päiviin!

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
4 dlmaitoa
4 rklmarianne karamellirouhetta
2 rkltummaa kaakaojauhetta

Viimeistelyyn

(kermavaahtoa)
(marianne karamellirouhetta)

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä maito kattilassa. Sekoita joukkoon karamellirouhe ja kaakao. Kuumenna ja kaada laseihin.

    MääräAinesosa
    4 dlmaitoa
    4 rklmarianne karamellirouhetta
    2 rkltummaa kaakaojauhetta
  2. 2

    Viimeistele halutessasi kermavaahdolla ja karamellirouheella.

    MääräAinesosa
    (kermavaahtoa)
    (marianne karamellirouhetta)

Vinkki: Voit tehdä kaakaosta myös vegaanisen vaihtamalla maidon ja kerman kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 4 rkl Marianne karamellirouhetta, (kermavaahtoa), (Marianne karamellirouhetta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
26.2.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä