
Marianne-kaakao
Ainekset
Valmistus
Lämmitä maito kattilassa. Sekoita joukkoon karamellirouhe ja kaakao. Kuumenna ja kaada laseihin.
Viimeistele halutessasi kermavaahdolla ja karamellirouheella.
Vinkki: Voit tehdä kaakaosta myös vegaanisen vaihtamalla maidon ja kerman kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
100
417
4,5 g
2,5 g
6,0 g
5,5 g
2,0 g
7,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 rkl Marianne karamellirouhetta,
(kermavaahtoa),
(Marianne karamellirouhetta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli