Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marianne-kaakao

Marianne-kaakao

timer-icon5 min  (josta 5 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tämä herkullisen täyteläinen Marianne-kaakao saa makunsa klassikkokarkki Mariannesta. Täydellinen juoma kylmiin päiviin!

Ainekset

4 dl
maitoa
4 rkl
Marianne karamellirouhetta
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta

Viimeistelyyn

(kermavaahtoa)
(Marianne karamellirouhetta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä maito kattilassa. Sekoita joukkoon karamellirouhe ja kaakao. Kuumenna ja kaada laseihin.

4 dl
maitoa
4 rkl
Marianne karamellirouhetta
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
2

Viimeistele halutessasi kermavaahdolla ja karamellirouheella.

(kermavaahtoa)
(Marianne karamellirouhetta)

Vinkki: Voit tehdä kaakaosta myös vegaanisen vaihtamalla maidon ja kerman kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin.

Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 26.2.2025
|
Muokattu: 28.2.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

100

417

4,5 g

2,5 g

6,0 g

5,5 g

2,0 g

7,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 rkl Marianne karamellirouhetta,

(kermavaahtoa),

(Marianne karamellirouhetta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli