Marinoidut porkkanat
15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | nippua (0,5 kg) porkkanoita |
| vettä, suolaa | |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 4 rkl | appelsiinimehua |
| 4 rkl | oliivi- tai rypsiöljyä |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 3 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| 2 tl | hunajaa |
| hiven suolaa | |
| hiven mustapippuria | |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi |
- 1.
Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.
Marinoidut porkkanat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | nippua (0,5 kg) porkkanoita |
| vettä, suolaa | |
Marinadi: | |
| 4 rkl | appelsiinimehua |
| 4 rkl | oliivi- tai rypsiöljyä |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 3 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| 2 tl | hunajaa |
| hiven suolaa | |
| hiven mustapippuria | |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi |
Valmistus
- 1
Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























