Marinoidut porkkanat

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplnippua (0,5 kg) porkkanoita
vettä, suolaa

Marinadi:

4 rklappelsiinimehua
4 rkloliivi- tai rypsiöljyä
3 rklhienonnettua persiljaa
3 rklhienonnettua ruohosipulia
2 tlhunajaa
hiven suolaa
hiven mustapippuria
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi

Valmistus

  1. 1

    Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä