Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoidut porkkanat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Nippua (0,5 kg) porkkanoita
Vettä, suolaa

Marinadi:

4 rkl
Appelsiinimehua
4 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
2 tl
Hunajaa
Hiven suolaa
Hiven mustapippuria
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.