Mätitahnalla täytetyt uunisilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mätitahnalla täytetyt uunisilakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
150 g
Mätitahnaa (putkilo)
2 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Mustapippuria
3 rkl
Tilliä (tuoretta hienonnettuna)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Aseta fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle tai paperille. Pursota jokaiselle fileelle koko pituudelta mätitahnaa. Käännä fileet kalan muotoon ja asettele vieretysten uunivuokaan.Sirottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Mausta kerma kevyesti suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.