Mätitahnalla täytetyt uunisilakat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mätitahnalla täytetyt uunisilakat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
150 g
Mätitahnaa (putkilo)
2 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Mustapippuria
3 rkl
Tilliä (tuoretta hienonnettuna)

Näin teet

1

Aseta fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle tai paperille. Pursota jokaiselle fileelle koko pituudelta mätitahnaa. Käännä fileet kalan muotoon ja asettele vieretysten uunivuokaan.Sirottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Mausta kerma kevyesti suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019