Mätitahnalla täytetyt uunisilakat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gsilakkafileitä
150 gmätitahnaa (putkilo)
2 dlruokakermaa
suolaa
mustapippuria
3 rkltilliä (tuoretta hienonnettuna)

Valmistus

  1. 1

    Aseta fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle tai paperille. Pursota jokaiselle fileelle koko pituudelta mätitahnaa. Käännä fileet kalan muotoon ja asettele vieretysten uunivuokaan.Sirottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Mausta kerma kevyesti suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025