Keitä riisiä lihaliemessä, isossa kattilassa (n. 5 l) n. 10 minuuttia.
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Nosta kaalisuikaleet ja sipulit riisin päälle kypsymään.
Anna kypsyä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes riisi on kypsää. Nosta kattila syrjään.
Sekoita joukkoon jauheliha nokareina, muna ja mausteet.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1066
255
13,5 g
5,1 g
19,3 g
7,3 g
3,1 g
12,3 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 dl Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta, halutessasi,
1 tl Suolaa,
1 tl Meiramia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli