Maukas sitruskiisseli
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
ValmPane kattilaan mehut, sokeri, kardemumma ja perunajauhot. Kuumenna seosta pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen, kunnes kiisseli saostuu ja kuplii pari kertaa. Nosta kattila liedeltä ja ripottele päälle hiukan sokeria. Kuori hedelmät ja leikkaa lohkot terävällä veitsellä kalvottomiksi. Puolita palat. Lisää hedelmäpalat ja valutetut säilykemandariinit kiisselin sekaan. Tarjoa jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kera.
Lisää aiheesta
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo VIljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.