Maukas sitruskiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maukas sitruskiisseli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Appelsiinimehua
2 kpl
Limetin mehu
1 dl
Tomusokeria
1/2 tl
Kardemummaa
5 rkl
Perunajauhoja
2 kpl
Verigreippiä
3 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(312 g) säilykemandariineja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

ValmPane kattilaan mehut, sokeri, kardemumma ja perunajauhot. Kuumenna seosta pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen, kunnes kiisseli saostuu ja kuplii pari kertaa. Nosta kattila liedeltä ja ripottele päälle hiukan sokeria. Kuori hedelmät ja leikkaa lohkot terävällä veitsellä kalvottomiksi. Puolita palat. Lisää hedelmäpalat ja valutetut säilykemandariinit kiisselin sekaan. Tarjoa jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kera.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo VIljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.