Maukas sitruskiisseli

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lappelsiinimehua
2 kpllimetin mehu
1 dltomusokeria
1/2 tlkardemummaa
5 rklperunajauhoja
2 kplverigreippiä
3 kplappelsiinia
1 kpl(312 g) säilykemandariineja

Valmistus

  1. 1

    ValmPane kattilaan mehut, sokeri, kardemumma ja perunajauhot. Kuumenna seosta pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen, kunnes kiisseli saostuu ja kuplii pari kertaa. Nosta kattila liedeltä ja ripottele päälle hiukan sokeria. Kuori hedelmät ja leikkaa lohkot terävällä veitsellä kalvottomiksi. Puolita palat. Lisää hedelmäpalat ja valutetut säilykemandariinit kiisselin sekaan. Tarjoa jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo VIljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä