Mausteinen tonnikalapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen tonnikalapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
250 g
Pakastekasvissuikaleita
1 kpl
Tonnikalaa
1/2 kpl
Punaista tuoretta chiliä
1 rkl
Mietoa currytahnaa
1 kpl
Kevytruokakermaa
1 kpl
(250 g) tuorepastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se öljyssä. Lisää joukkoon kasvissuikaleet. Poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää pannulle. Paista sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää currytahna, paista muutama minuutti. Lisää tonnikala ja kerma ja kuumenna kastike. Keitä pasta. Valuta ja sekoita tonnikalakastikkeen joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.