Maustevoi

Arvostele resepti
4 Annosta

60 min (josta 15 min aktiivista)

Maustevoin voi helpoimmillaan tehdä vain kahdesta aineksesta: margariinista tai voista sekä haluamastaan yrtistä. Se toimii kastikkeen sijasta niin liha-, kala- kuin kasvisruokienkin kanssa. Valmista maustevoi hyvissä ajoin ennen ateriaa, jotta se ehtii kovettua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
50 gmargariinia tai voita
2 rklpersiljaa, basilikaa, rosmariinia tai timjamia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita hienonnetut yrtit pehmeään rasvaan. Pyöritä maustettu rasva tangoksi leivinpaperin tai kelmun sisään ja nosta kylmään kovettumaan.

    MääräAinesosa
    2 rklpersiljaa, basilikaa, rosmariinia tai timjamia
    50 gmargariinia tai voita
  2. 2

    Leikkaa tangosta viipaleita esimerkiksi pihvien pinnalle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä