Maustevoi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maustevoi

Maustevoi

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maustevoin voi helpoimmillaan tehdä vain kahdesta aineksesta: margariinista tai voista sekä haluamastaan yrtistä. Se toimii kastikkeen sijasta niin liha-, kala- kuin kasvisruokienkin kanssa. Valmista maustevoi hyvissä ajoin ennen ateriaa, jotta se ehtii kovettua.

Ainekset

50 g
Margariinia tai voita
2 rkl
Persiljaa, basilikaa, rosmariinia tai timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita hienonnetut yrtit pehmeään rasvaan. Pyöritä maustettu rasva tangoksi leivinpaperin tai kelmun sisään ja nosta kylmään kovettumaan.

2 rkl
Persiljaa, basilikaa, rosmariinia tai timjamia
50 g
Margariinia tai voita
2

Leikkaa tangosta viipaleita esimerkiksi pihvien pinnalle.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.