Mehukas katkarapupiirakka

arvosana3/5

(5)arviota
10 Annosta

15 min

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
400 gvalmista pakastepiirakkataikinaa

Täyte

1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
1/2 kplpientä purjoa
1 dlhienonnettua, tuoretta tilliä
2 kplmunaa
200 gvalkosipulituorejuustoa
2 dljuustoraastetta
1 tlsitruunapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kauli sulanut taikina ohueksi pyöreäksi levyksi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.Sulata katkaravut ja valuta huolella. Leikkaa purjo suikaleiksi ja levitä ne katkarapujen kanssa vuokaan. Ripottele päälle hienonnettu tilli.Pehmennä kulhossa tuorejuusto ja sekoita se munien ja juustoraasteen kanssa tasaiseksi. Mausta seos sitruunapippurilla.Valuta seos tasaisesti vuoan päälle ja kypsennä piirakkaa 225 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä lopuksi tarvittaessa, jottei pinta tummu liikaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä