Meksikolainen kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meksikolainen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Currya
2 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1 kpl
Banaani
200 g
Pakastemaissia
4 rkl
Ranskankermaa

lisäksi

Maissilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää curry sekä jauhot ja anna ainesten kypsyä hetki.Kaada vesi päälle. Lisää liemikuutio, paloitellut paprikat ja chilirouhe. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.Lisää viipaloitu banaani, maissit ja ranskankerma. Anna kiehahtaa. Tarjoile keitto maissilastujen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.