Sekoita öljy ja mausteet ja hiero lihan pintaan. Ruskista fileen pinta kauttaaltaan grillissä. Laske lämpötila pieneksi ja työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Anna fileen kypsyä, kunnes sisälämpötila näyttää 56–58 astetta. Nosta filee grillistä ja kääri folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista.Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise paprikat ja poista siemenet ja kanta. Leikkaa paprikat ohuiksi siivuiksi. Paista paprika-sipuliseosta pannulla tai muurinpohjapannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon cajunmauste ja ruokosokeri ja kääntele hetki.Pilko tomaatit ja salaatti. Leikkaa liha siivuiksi. Lämmitä pannulla tai grillissä tortillat ja täytä paprika-sipuliseoksella, tomaatilla, salaatilla ja lihaviipaleilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.