Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minttusuklaamousse

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

3 dl
Kuohukermaa
100 g
Tummaa suklaata
1 kpl
(38 g) marianne-maitosuklaapatukka
Koristeeksi valkosuklaata

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta 1 dl kermaa, nosta syrjään liedeltä ja sulata siihen paloiteltu tumma suklaa ja rouhittu suklaapatukka. Sekoita, kunnes suklaat ovat sulaneet. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota loppu kerma. Sekoita vaahto varovaisesti nostellen suklaaseoksen joukkoon. Annostele laseihin ja nosta lasit kylmään vähintään tunniksi ennen tarjoilua. Koristele valkosuklaasta vuollulla lastuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.