Minttusuklaamousse

Nappaa talteen!
| 3 dl | kuohukermaa |
| 100 g | tummaa suklaata |
| 1 kpl | (38 g) marianne-maitosuklaapatukka |
| koristeeksi valkosuklaata |
- 1.
Kiehauta 1 dl kermaa, nosta syrjään liedeltä ja sulata siihen paloiteltu tumma suklaa ja rouhittu suklaapatukka. Sekoita, kunnes suklaat ovat sulaneet. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota loppu kerma. Sekoita vaahto varovaisesti nostellen suklaaseoksen joukkoon. Annostele laseihin ja nosta lasit kylmään vähintään tunniksi ennen tarjoilua. Koristele valkosuklaasta vuollulla lastuilla.
Minttusuklaamousse
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | kuohukermaa |
| 100 g | tummaa suklaata |
| 1 kpl | (38 g) marianne-maitosuklaapatukka |
| koristeeksi valkosuklaata |
Valmistus
- 1
Kiehauta 1 dl kermaa, nosta syrjään liedeltä ja sulata siihen paloiteltu tumma suklaa ja rouhittu suklaapatukka. Sekoita, kunnes suklaat ovat sulaneet. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota loppu kerma. Sekoita vaahto varovaisesti nostellen suklaaseoksen joukkoon. Annostele laseihin ja nosta lasit kylmään vähintään tunniksi ennen tarjoilua. Koristele valkosuklaasta vuollulla lastuilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












