Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mozzarellaleivät ja chimichurri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt mozzarellaa
1 kpl
maalaisleipä
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 kpl
ruukkua salaattia
4 kpl
isoa tomaattia

Chimichurri-kastike

1 kpl
valkosipulinkynsi
2 kpl
1/2 dl hienonnettuja yrttejä, esim. lehtipersiljaa, korianteria ja oreganoa
3/4 dl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
sormisuolaa
1 tl
sokeria
1/2 tl
juustokuminaa (Jeera)
rouhittua chiliä ja mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmista chimichurri. Kuori valkosipuli ja lisää kulhoon muiden ainesten kanssa. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä, jos seos tuntuu liian paksulta. Huom! Kastiketta tulee hieman enemmän kuin salaattiin tarvitaan, loput voi käyttää peston tapaan.

2

Viipaloi leipä, paahda tai paista rapeaksi. Sivele öljyä ja hiero valkosipulia pintaan.

3

Viipaloi mozzarella ja tomaatit.

4

Koristele lautanen salaatilla. Lisää leipä ja täytä mozzarellalla ja tomaatilla. Valuta lopuksi chimichurria pintaan.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.5.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.