Mozzarellaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mozzarellaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
1 kpl
Mozzarellajuustoa
Basilikaa
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Maitoa
1 1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Vehnäjauhoja
Mustapippuria
Paistamiseen öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista leivistä kuoret. Viipaloi valutettu mozzarella. Pane neljälle leivällä viipale mozzarellaa sekä muutama basilikanlehti. Pane päälle toinen leipäviipale. Kostuta leipien reunoja vedellä ja painele ne tiukasti yhteen.Vatkaa lautasella munat ja maito ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele leipiä munamaidossa. Sirottele pinnalle vehnäjauhoja.Paista leivät runsaassa öljyssä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.