Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplisoa paahtoleipäviipaletta
1 kplmozzarellajuustoa
basilikaa
2 kplkananmunaa
1 1/2 dlmaitoa
1 1/2 tlsuolaa
2 rklvehnäjauhoja
mustapippuria
paistamiseen öljyä

Valmistus

  1. 1

    Poista leivistä kuoret. Viipaloi valutettu mozzarella. Pane neljälle leivällä viipale mozzarellaa sekä muutama basilikanlehti. Pane päälle toinen leipäviipale. Kostuta leipien reunoja vedellä ja painele ne tiukasti yhteen.Vatkaa lautasella munat ja maito ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele leipiä munamaidossa. Sirottele pinnalle vehnäjauhoja.Paista leivät runsaassa öljyssä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä