Munakoisogratiini

Arvostele resepti
6 Annosta

60 min

Herkullinen ja mausteinen munakoisogratiini valmistuu helposti uunissa. Levitä ainekset kerroksiksi toistensa päälle lasagnen tavoin.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplmunakoisoa
1 rklsuolaa
1 kpl(250 g) mascarponejuustoa
1 dlmaitoa
1 dljuustoraastetta
1 kpl(400 ml) tomaatti-pastakastiketta

Paistamiseen

öljyä

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin kuumalla pannulla öljyssä kaunis väri.

    MääräAinesosa
    2 kplmunakoisoa
    öljyä
  2. 2

    Sekoita mascarponejuusto, maito ja juustoraaste. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoja ja tomaattikastiketta. Levitä pinnalle tomaattikastiketta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 kpl(250 g) mascarponejuustoa
    1 dlmaitoa
    1 dljuustoraastetta
    1 kpl(400 ml) tomaatti-pastakastiketta
    1 rklsuolaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rkl Suolaa, 1 dl Juustoraastetta, Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä