Munakoisogratiini - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoisogratiini

Munakoisogratiini
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Herkullinen ja mausteinen munakoisogratiini valmistuu helposti uunissa. Levitä ainekset kerroksiksi toistensa päälle lasagnen tavoin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Munakoisoa
1 rkl
Suolaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta

PAISTAMISEEN

Öljyä

Näin teet

1

Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin kuumalla pannulla öljyssä kaunis väri.

2 kpl
Munakoisoa
Öljyä
2

Sekoita mascarponejuusto, maito ja juustoraaste. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoja ja tomaattikastiketta. Levitä pinnalle tomaattikastiketta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta
1 rkl
Suolaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia1 g7 g
Rasvaa2 g9 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj145 868
Energiaa kcal35 207

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Suolaa

  • 1 dl Juustoraastetta

  • Öljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia1 g7 g
Rasvaa2 g9 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj145 868
Energiaa kcal35 207

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Suolaa

  • 1 dl Juustoraastetta

  • Öljyä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.