Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin kuumalla pannulla öljyssä kaunis väri.
Sekoita mascarponejuusto, maito ja juustoraaste. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoja ja tomaattikastiketta. Levitä pinnalle tomaattikastiketta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
145
35
1,5 g
0,8 g
3,0 g
3,0 g
1,7 g
1,2 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Suolaa,
1 dl Juustoraastetta,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli