Munakoisogratiini | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Munakoisogratiini

Munakoisogratiini

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen ja mausteinen munakoisogratiini valmistuu helposti uunissa. Levitä ainekset kerroksiksi toistensa päälle lasagnen tavoin.

Ainekset

2 kpl
Munakoisoa
1 rkl
Suolaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin kuumalla pannulla öljyssä kaunis väri.

2 kpl
Munakoisoa
Öljyä
2

Sekoita mascarponejuusto, maito ja juustoraaste. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoja ja tomaattikastiketta. Levitä pinnalle tomaattikastiketta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta
1 rkl
Suolaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

145

35

1,5 g

0,8 g

3,0 g

3,0 g

1,7 g

1,2 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Suolaa,

1 dl Juustoraastetta,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli