Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Hienonna maustekurkku, kuorittu sipuli ja valkosipuli. Paista liha öljytyllä, kuumalla pannulla erissä kauniin ruskeaksi. Nosta sivuun ja kuullota sipuli- ja valkosipulisilppu.
Pane pataan tai uunivuokaan lihakuutiot ja sipulisilput. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kiehuva vesi, lihaliemikuutio ja tomaattisose. Sekoita. Mausta ja peitä kannella tai foliolla. Hauduta uunissa 200 asteessa tai liedellä kannen alla noin 1-1 ½ tuntia, kunnes liha on murea.
Pane pataan smetana tai ranskankerma ja kuumenna seos uudestaan. Lisää lopuksi vielä pienityt maustekurkkukuutiot.
Pane pataan tai uunivuokaan lihakuutiot ja sipulisilput. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää kiehuva vesi, lihaliemikuutio ja tomaattisose. Sekoita. Mausta ja peitä kannella tai foliolla. Hauduta uunissa 200 asteessa tai liedellä kannen alla noin 1-1 ½ tuntia, kunnes liha on murea.
Pane pataan smetana tai ranskankerma ja kuumenna seos uudestaan. Lisää lopuksi vielä pienityt maustekurkkukuutiot.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.