Mustaherukkakiisseli
Ainekset
1 l
Mustaherukka- tai sekamarjamehua
5 rkl
Perunajauhoja
1 dl
(ruoko)kidesokeria
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
3 dl
Pakastemustaherukoita
1 rkl
Sokeria
LISÄKSI
2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa
Näin teet
1
Sekoita kattilassa mehu ja perunajauhot. Lisää sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää marjat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Ripottele päälle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Anna kiisselin jäähtyä. Annostele maljoihin kiisseliä ja vaniljarahkaa.
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 77 g | 307 g |
Proteiinia | 10 g | 39 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 1867 | 7468 |
Energiaa kcal | 446 | 1784 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Jauhettua kardemummaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 77 g | 307 g |
Proteiinia | 10 g | 39 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 1867 | 7468 |
Energiaa kcal | 446 | 1784 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Jauhettua kardemummaa
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä