Mustaherukkakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustaherukkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Mustaherukka- tai sekamarjamehua
5 rkl
Perunajauhoja
1 dl
(ruoko)kidesokeria
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
3 dl
Pakastemustaherukoita
1 rkl
Sokeria

lisäksi

2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kattilassa mehu ja perunajauhot. Lisää sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää marjat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Ripottele päälle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Anna kiisselin jäähtyä. Annostele maljoihin kiisseliä ja vaniljarahkaa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1867

446

9,3 g

5,8 g

76,8 g

65,5 g

2,5 g

9,8 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Jauhettua kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli