Sekoita kattilassa mehu ja perunajauhot. Lisää sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää marjat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Ripottele päälle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Anna kiisselin jäähtyä. Annostele maljoihin kiisseliä ja vaniljarahkaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
446
1867
9,3 g
5,8 g
76,8 g
65,5 g
2,5 g
9,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Jauhettua kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli