Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustaherukkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Mustaherukka- tai sekamarjamehua
5 rkl
Perunajauhoja
1 dl
(ruoko)kidesokeria
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
3 dl
Pakastemustaherukoita
1 rkl
Sokeria

Lisäksi

2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kattilassa mehu ja perunajauhot. Lisää sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää marjat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Ripottele päälle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Anna kiisselin jäähtyä. Annostele maljoihin kiisseliä ja vaniljarahkaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

446

1867

9,3 g

5,8 g

76,8 g

65,5 g

2,5 g

9,8 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Jauhettua kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli