Valuta sillipalat siivilässä.
Murskaa herukat kevyesti. Sekoita murskatut herukat, mehutiiviste, viinietikka ja siirappi.
Kuori ja viipaloi punasipuli.
Lado sillipalat ja sipuli kerroksittain purkkiin. Kaada liemi päälle, sulje purkin kansi ja anna sillin marinoitua vuorokausi jääkaapissa.
Valuta liemi sillipaloista. Asettele palat vadille. Koristele mustaherukoilla ja timjamilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
208
50
0,5 g
0,1 g
9,5 g
9,4 g
0,6 g
0,8 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Timjaminoksaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli