Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustaherukkasilli

timer-iconUseita tunteja  (josta 20 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Lado sillipalat mustaherukoiden, punasipulin ja mausteiden kanssa purkkiin ja nauti joulun parhaasta silliherkusta jo seuraavana päivänä.

Ainekset

150 g
(1 pkt) matjessillifileitä
1 dl
Mustaherukoita (pakaste)
1 dl
Mustaherukkamehutiivistettä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Siirappia
1 kpl
pieni punasipuli

Lisäksi

1/2 dl
Mustaherukoita (pakaste)
4 kpl
Timjaminoksaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa sillipalat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.

150 g
(1 pkt) matjessillifileitä
2

Murskaa herukat kevyesti. Sekoita murskatut herukat, mehutiiviste, viinietikka ja siirappi.

1 dl
Mustaherukkamehutiivistettä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 dl
Mustaherukoita (pakaste)
1 rkl
Siirappia
3

Kuori ja viipaloi punasipuli.

1 kpl
pieni punasipuli
4

Lado sillipalat ja sipuli kerroksittain purkkiin. Kaada liemi päälle, sulje purkin kansi ja anna sillin marinoitua vuorokausi jääkaapissa.

5

Valuta liemi sillipaloista. Asettele palat vadille. Koristele mustaherukoilla.

1/2 dl
Mustaherukoita (pakaste)
4 kpl
Timjaminoksaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 13.11.2018
|
Muokattu: 27.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

82

345

2,3 g

0,5 g

12,3 g

12,1 g

0,6 g

2,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl Timjaminoksaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli