Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustapekka-possua ja broccolinia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
prk Valio Mustapekka® pippurijuusto -ruokakermaa
n. 600 g possun ulkofileetä palana *
suolaa, pippuria
täysjyväriisiä (10 min)

Paistettu broccolini:

300 g
broccoliinia
3 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynttä
sormisuolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

2

Leikkaa possun ulkofilee kahteen osaan (pitkittäin) ja aseta pieneen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Lämmitä ruokakerma mikrossa tai kattilassa ja lisää vuokaan. Paista uunissa n. 20 minuuttia. Voit kaataa kerman myös suoraan vuokaan, jolloin se tarvitsee hieman pidemmän kypsymisajan.

4

Nosta filee leikkuulaudalle ja leikkaa siitä pihvejä. Aseta pihvit takaisin kastikkeeseen.

5

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

6

Tarjoile paistetun broccolinin ja riisin kanssa.

7

Keitä broccolinit suolatussa vedessä n. 2 minuuttia, valuta siivilässä.

8

Lämmitä öljyä pannussa. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuullota hetken ja lisää keitetyt broccoliinit. Paista hetki, mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.