Mustapekka-possua ja broccolinia
Mustapekka-possua ja broccolinia
Yhteistyössä

Mustapekka-possua ja broccolinia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplprk valio mustapekka® pippurijuusto -ruokakermaa
n. 600 g possun ulkofileetä palana *
suolaa, pippuria
täysjyväriisiä (10 min)

Paistettu broccolini:

300 gbroccoliinia
3 rkloliiviöljyä
2 kplvalkosipulinkynttä
sormisuolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

  2. 2

    Leikkaa possun ulkofilee kahteen osaan (pitkittäin) ja aseta pieneen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Lämmitä ruokakerma mikrossa tai kattilassa ja lisää vuokaan. Paista uunissa n. 20 minuuttia. Voit kaataa kerman myös suoraan vuokaan, jolloin se tarvitsee hieman pidemmän kypsymisajan.

  4. 4

    Nosta filee leikkuulaudalle ja leikkaa siitä pihvejä. Aseta pihvit takaisin kastikkeeseen.

  5. 5

    Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  6. 6

    Tarjoile paistetun broccolinin ja riisin kanssa.

  7. 7

    Keitä broccolinit suolatussa vedessä n. 2 minuuttia, valuta siivilässä.

  8. 8

    Lämmitä öljyä pannussa. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuullota hetken ja lisää keitetyt broccoliinit. Paista hetki, mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä