Mustikkahillo - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikkahillo

Mustikkahillo resepti
Kappaleita
1
Valmistusaika
30 min
Purkita makoisat mustikat hilloksi. Tällä reseptillä teet herkullisen mustikkahillon.
Jaa Somessa

Ainekset

2 l
Mustikoita
3 rkl
Vettä
6 dl
Hillosokeria
1 tl
Vaniljasokeria, halutessasi

Näin teet

1

Mittaa peratut marjat ja vesi kattilaan ja kuumenna, kunnes muodostuu höyryä. Lisää sokeri sekoittaen. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

2 l
Mustikoita
3 rkl
Vettä
6 dl
Hillosokeria
1 tl
Vaniljasokeria, halutessasi
2

Anna jäähtyä puolisen tuntia. Poista pinnalle muodostunut vaahto.

3

Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan. Sulje kannet heti ja anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 3.12.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja631 g631 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa13 g13 g
Kuituja40 g40 g
Energiaa kj11912 11912
Energiaa kcal2846 2846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Vettä

  • 1 tl Vaniljasokeria, halutessasi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja631 g631 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa13 g13 g
Kuituja40 g40 g
Energiaa kj11912 11912
Energiaa kcal2846 2846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Vettä

  • 1 tl Vaniljasokeria, halutessasi

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.