Mustikkahillo - Yhteishyvä

Mustikkahillo

Mustikkahillo
Kappaleita
1
Valmistusaika
30 min
Purkita makoisat mustikat hilloksi. Tällä reseptillä teet herkullisen mustikkahillon.
Jaa Somessa

Ainekset

2 l
Mustikoita
3 rkl
Vettä
6 dl
Hillosokeria
1 tl
Vaniljasokeria, halutessasi

Näin teet

1

Mittaa peratut marjat ja vesi kattilaan ja kuumenna, kunnes muodostuu höyryä. Lisää sokeri sekoittaen. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

Anna jäähtyä puolisen tuntia. Poista pinnalle muodostunut vaahto.

Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan. Sulje kannet heti ja anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 14.1.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja631 g631 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa13 g13 g
Kuituja40 g40 g
Energiaa kj11912 11912
Energiaa kcal2846 2846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Vettä

  • 1 tl Vaniljasokeria, halutessasi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja631 g631 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa13 g13 g
Kuituja40 g40 g
Energiaa kj11912 11912
Energiaa kcal2846 2846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Vettä

  • 1 tl Vaniljasokeria, halutessasi

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.