Sekoita kattilassa maito, keltuainen, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa ja saostuu.
Nosta kattila liedeltä. Mausta kiisseli vaniljasokerilla ja anna jäähtyä.
Mittaa kattilaan vesi, mustikat ja sokeri. Anna ainesten kiehua muutama minuutti.
Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot ja vesi keskenään.
Lisää suurus ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna pulpahtaa muutaman kerran. Anna jäähtyä.
Jaa annosmaljoihin vaniljakiisseli ja anna hetken aikaa jäähtyä. Lisää päälle mustikkakiisseliä.
Vinkki! Älä sekoita kiisseliä enää saostumisen ja kiehahtamisen jälkeen, jotta siitä ei tule sitkeää.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.