Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Myslinen waldorfinsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Juuriselleriä
2 kpl
Vartta lehtiselleriä
2 kpl
Hapanta omenaa
1 rkl
Sitruunamehua
2 - 3 dl
Tummia viinirypäleitä
1/2 dl
Myslimuroja
1 kpl
Ruukku salaattia

Kastike

150 g
Ranskankermaa
2 tl
Sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
1 tl
Sinappia
2 tl
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori juuriselleri ja leikkaa tikkumaisiksi suikaleiksi. Kiehauta sellerisuikaleita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Leikkaa lehtiselleri ohuiksi tikuiksi. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat tikkumaisiksi suikaleiksi ja kaada niiden päälle sitruunamehua. Halkaise viinirypäleet ja poista niistä siemenet. Yhdistä ainekset keskenään. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaattiseoksen joukkoon. Sekoita viimeisenä mysli salaatin sekaan. Asettele puhdistetut salaatinlehdet vadille ja levitä päälle salaattiseos.0805

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.7.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.