Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakki-tortillakääröt ja maissisalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kääräise tortillan sisään nakki ja salaattia ja tarjoa lisäksi mausteista, makoisaa maissisalsaa. Nakki-tortillakääröt maistuvat rennoissa juhlissa ja vaikkapa piknikillä.

Ainekset

4 kpl
Vehnätortillaa
8 kpl
Grillinakkia
2 kpl
Tomaattia viipaloituna
4 kpl
Salaatinlehteä
2 rkl
Majoneesia
2 rkl
Tomaattikastiketta

Salsa

200 g
Pakastemaissia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen chili
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Limettimehua
3 rkl
Silputtua persiljaa tai korianteria
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita sulaneeseen maissiin hienonnettu sipuli, viipaloitu chili ja muut aineet. Anna maustua jonkin aikaa.

Grillaa nakit, kuumenna tortillat nopeasti grillissä. Pane jokaiselle tortillalle salaatinlehti, pari tomaattiviipaletta, 2 nakkia ja kääri paketiksi. Sekoita majoneesi ja tomaattikastike, valuta sitä käärön päälle. Tarjoa lisäksi maissisalsaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

530

2219

30,0 g

7,3 g

40,8 g

11,3 g

10,3 g

19,3 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Limettimehua,

3 rkl Silputtua persiljaa tai korianteria,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippurirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli