Avaa taikinapurkki pakkauksen ohjeen mukaan. Irrota croissant-taikinakolmiot toisistaan. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän nakki ja kääri taikina nakin ympärille.
Laita nakkipiilot leivinpaperille uunipellille. Voitele taikinan pinta kananmunalla. Kypsennä nakkipiiloja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
Tarjoa nakkipiilot lämpiminä esimerkiksi ketsupin, sinapin ja kurkkusalaatin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
355
85
7,3 g
2,8 g
0,5 g
0,5 g
—
4,5 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
240 g (1 pkt) croissant-taikinaa,
1 kpl kananmuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli