Avaa taikinapurkki pakkauksen ohjeen mukaan. Irrota croissant-taikinakolmiot toisistaan. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän nakki ja kääri taikina nakin ympärille.
Laita nakkipiilot leivinpaperille uunipellille. Voitele taikinan pinta kananmunalla. Kypsennä nakkipiiloja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
Tarjoa nakkipiilot lämpiminä esimerkiksi ketsupin, sinapin ja kurkkusalaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
85
355
7,3 g
2,8 g
0,5 g
0,5 g
—
4,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
240 g (1 pkt) croissant-taikinaa,
1 kpl kananmuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli