Näppärät broilerinugetit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Dippi kasviksille

Näppärät broilerinugetit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpoin tapa tehdä nugetteja on kypsentää ne uunissa. Tarjoa nugetit sormiruokana kasvisten ja dippikastikkeen kanssa.

Ainekset

3 kpl
Broilerin fileepihviä
75 g
Voita tai margariinia
3 - 4 kpl
Viipaletta kuivahtanutta vaaleaa leipää
3 rkl
Juustoraastetta
3/4 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Jauha leipä murusiksi. Leikkaa pihvit 3 x 3 cm:n paloiksi. Sulata rasva mikrossa. Sekoita leipämuruset, juustoraaste ja mausteet keskenään. Kasta broileripalat ensin kunnolla voisulaan ja kääntele sitten leivänmuru-juustoseoksessa. Pane nugetit leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1317

315

18,3 g

11,0 g

10,8 g

0,8 g

0,5 g

27,0 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Juustoraastetta,

0,75 tl Suolaa,

0,5 tl Sitruunapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli