Nopea bouillabaisse
Nopea bouillabaisse
Yhteistyössä

Nopea bouillabaisse

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
1 kplfenkoli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplprk tomaattimurskaa
200 gmummon käyttövalmiita pariisinperunoita
2 kpl½ dl alkoholitonta valkoviiniä tai kuivaa valkoviiniä
5 dlvettä
2 kpllaakerinlehteä
1/2 kplruukkua lehtipersiljaa
5 rkloliiviöljyä
2 rklhummerifondia
600 gkirjolohta
1 kplprk la belle-iloise sauce rouille -kastiketta
suolaa, mustapippuria
ripaus cayennepippuria
vaaleaa maalaisleipää

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli, fenkoli ja valkosipuli. Suikaloi kuoritut porkkanat.

  2. 2

    Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota porkkanoita, valkosipuleita, sipuleita ja fenkolia hetken.

  3. 3

    Kaada valkoviini, vesi, laakerinlehdet ja hummerifondi joukkoon ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Lisää persilja ja tomaattimurska. Kiehauta ja lisää kuutioitu kirjolohi ja perunat.

  5. 5

    Viimeistele nokareella rouille-kastiketta ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä