Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea bouillabaisse

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
sipuli
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
fenkoli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
prk tomaattimurskaa
200 g
Mummon Käyttövalmiita Pariisinperunoita
2 kpl
½ dl alkoholitonta valkoviiniä tai kuivaa valkoviiniä
5 dl
vettä
2 kpl
laakerinlehteä
1/2 kpl
ruukkua lehtipersiljaa
5 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
hummerifondia
600 g
kirjolohta
1 kpl
prk La belle-iloise Sauce Rouille -kastiketta
suolaa, mustapippuria
ripaus cayennepippuria
vaaleaa maalaisleipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hienonna sipuli, fenkoli ja valkosipuli. Suikaloi kuoritut porkkanat.

2

Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota porkkanoita, valkosipuleita, sipuleita ja fenkolia hetken.

3

Kaada valkoviini, vesi, laakerinlehdet ja hummerifondi joukkoon ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Lisää persilja ja tomaattimurska. Kiehauta ja lisää kuutioitu kirjolohi ja perunat.

5

Viimeistele nokareella rouille-kastiketta ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.