Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea omenapiiras

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

500 g
Valmista voitaikinaa

Täyte

1 kg
Omenoita
1 dl
Sokeria
1 rkl
Kanelia
1/4 tl
Neilikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata valmis voitaikina. Kauli kaksi levyä. Kauli pohjalevystä suurempi. Käytä kanteen noin 1/3 taikinasta. Voitele irtopohjavuoka. Vuoraa vuoan pohja ja reunat taikinalla. Viipaloi omenat. Voit halutessasi kuoria ne. Sekoita viipaleiden joukkoon sokeri ja mausteet. Kaada omenapalat vuokaan. Kostuta vedellä pohjataikinan reunat ja nosta kansi päälle. Painele kansi kiinni vuoan reunoihin. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.