Nopea tacogratiini
30 min

Nappaa talteen!
Valmista itse herkullinen tacogratiini. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (400 g) naudan paistijauhelihaa |
| 1 kpl | (40 g) texmex-mausteseosta |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (198/160 g) maissinjyviä |
| 4 - 6 kpl | cheddarjuustoviipaleita |
| Lisäksi | |
|---|---|
| nachoja | |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon jauheliha ja anna ruskistua. Sekoita joukkoon mausteseos. Lisää kasariin tomaattimurska ja valutetut maissinjyvät. Jaa seos tasaisesti pieniin annosuunivuokiin. Halkaise juustoviipaleet kolmioiksi ja nosta jauhelihaseoksen päälle. Aseta reunalle muutamia nachoja. Gratinoi 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.
Nopea tacogratiini
Valmista itse herkullinen tacogratiini. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (400 g) naudan paistijauhelihaa |
| 1 kpl | (40 g) texmex-mausteseosta |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (198/160 g) maissinjyviä |
| 4 - 6 kpl | cheddarjuustoviipaleita |
Lisäksi | |
| nachoja | |
Valmistus (Uuni 200°C)
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon jauheliha ja anna ruskistua. Sekoita joukkoon mausteseos. Lisää kasariin tomaattimurska ja valutetut maissinjyvät. Jaa seos tasaisesti pieniin annosuunivuokiin. Halkaise juustoviipaleet kolmioiksi ja nosta jauhelihaseoksen päälle. Aseta reunalle muutamia nachoja. Gratinoi 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























