Nopea tacogratiini | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea tacogratiini

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista itse herkullinen tacogratiini. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(400 g) naudan paistijauhelihaa
1 kpl
(40 g) texmex-mausteseosta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(198/160 g) maissinjyviä
4 - 6 kpl
Cheddarjuustoviipaleita

lisäksi

Nachoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon jauheliha ja anna ruskistua. Sekoita joukkoon mausteseos. Lisää kasariin tomaattimurska ja valutetut maissinjyvät. Jaa seos tasaisesti pieniin annosuunivuokiin. Halkaise juustoviipaleet kolmioiksi ja nosta jauhelihaseoksen päälle. Aseta reunalle muutamia nachoja. Gratinoi 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa. Dippaa nachoja jauhelihaseokseen ja nauti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.