Nopeat sarvet - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat sarvet

Nopeat juustosarvet ilman hiivaa
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
225°C
Juustosarvet valmistuvat ilman hiivaa vaivattomasti juhliin kuin juhliin.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Juustoraastetta
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa

TÄYTE:

75 g
Kinkkukuutioita
2 dl
Juustoraastetta

VOITELUUN:

1 kpl
Kananmuna

KORISTELUUN:

Seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita

Näin teet

1

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Varo sekoittamasta liikaa, ettei taikinasta tule sitkeää.

3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Juustoraastetta
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa
2

Kuutioi kinkku täytettä varten. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levyt kuuteen sektooriin ja nosta täytettä taikinakolmioiden leveään päähän. Kierrä palat rulliksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Taivuta sarven muotoon pellille leivinpaperin päälle.

75 g
Kinkkukuutioita
2 dl
Juustoraastetta
3

Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita. Paista sarvia 225 asteessa 12-15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 15.5.2019