Nopeat sarvet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nopeat juustosarvet ilman hiivaa

Nopeat sarvet

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Juustosarvet valmistuvat ilman hiivaa vaivattomasti juhliin kuin juhliin.

Ainekset

3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Juustoraastetta
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa

täyte:

75 g
Kinkkukuutioita
2 dl
Juustoraastetta

voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

koristeluun:

Seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Varo sekoittamasta liikaa, ettei taikinasta tule sitkeää.

3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Juustoraastetta
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa
2

Kuutioi kinkku täytettä varten. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levyt kuuteen sektooriin ja nosta täytettä taikinakolmioiden leveään päähän. Kierrä palat rulliksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Taivuta sarven muotoon pellille leivinpaperin päälle.

75 g
Kinkkukuutioita
2 dl
Juustoraastetta
3

Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita. Paista sarvia 225 asteessa 12-15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.