Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nutella-semifreddo

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
kookoshiutaleita (voi vaihtaa hasselpähkinä- tai mantelirouheeseen)
5 dl
kuohukermaa
4 kpl
kananmunaa
1/2 dl
sokeria
2 dl
Nutellaa
50 g
tummaa suklaata

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paahda kookoshiutaleet kuivalla paistinpannulla, varo ettei pala. Anna jäähtyä.

2

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.

3

Vuoraa leipämuotti muovikelmulla.

4

Vatkaa kananmunanvalkuaiset ja sokeri kiinteäksi marenkivaahdoksi vesihauteessa. Parhaan tuloksen saat jos käytät teräskulhoa vesihauteen päällä.

5

Lämmitä Nutella pehmeäksi mikrossa (n. 10–15 s.)

6

Lisää marenkivaahtoon 1/3 Nutellasta ja 1/3 kookoshiutaleista, sekoita hyvin. Anna seoksen jäähtyä n. 5 minuuttia.

7

Kääntele kermavaahto marenkivaahtoon.

8

Kaada puolet kerma-marenkivaahdosta vuokaan. Kaada puolet jäljellä olevasta Nutellasta kerma-marenkivaahdon päälle (lämmitä mikrossa jos on jähmettynyt).

9

Lisää loput kerma-marenkivaahdosta ja loput Nutellasta päällimmäiseksi.

10

Peitä vuoka muovikelmulla ja jäähdytä pakastimessa vähintään 4 tuntia. Koristele semifreddo lopuilla kookoshiutaleilla ja suklaalastulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.