Nyhtöpossu
Nyhtöpossu
Yhteistyössä

Nyhtöpossu

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgpossunlapaa
4 kplvalkosipulinkynttä
1/2 rklfenkolinsiemeniä
1 rklmustapippuria
1/2 dlsoijakastiketta
1 rklsavupaprikajauhetta
2 rklfariininsokeria
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Suolaa possunlapa kauttaaltaan.

  2. 2

    Murskaa morttelissa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri. Lisää joukkoon soijakastike, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.

  3. 3

    Hiero mausteseos possun pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.

  4. 4

    Laita liha uunivuokaan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes possu saa paahtuneen värin.

  5. 5

    Laske uunin lämpö 150 asteeseen ja peitä vuoka foliolla. Kypsennä vielä noin 3 ½ tuntia.

  6. 6

    Ota possu pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi haarukoilla liha säikeiksi.

  7. 7

    Halutessasi voit vielä paahtaa lihan uunissa: revitty liha asetetaan väljästi pellille ja paahdetaan kuumassa uunissa grillivastuksilla kunnes liha on saanut väriä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä