Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nyhtöpossu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
possunlapaa
4 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 rkl
fenkolinsiemeniä
1 rkl
mustapippuria
1/2 dl
soijakastiketta
1 rkl
savupaprikajauhetta
2 rkl
fariininsokeria
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suolaa possunlapa kauttaaltaan.

2

Murskaa morttelissa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri. Lisää joukkoon soijakastike, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.

3

Hiero mausteseos possun pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.

4

Laita liha uunivuokaan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes possu saa paahtuneen värin.

5

Laske uunin lämpö 150 asteeseen ja peitä vuoka foliolla. Kypsennä vielä noin 3 ½ tuntia.

6

Ota possu pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi haarukoilla liha säikeiksi.

7

Halutessasi voit vielä paahtaa lihan uunissa: revitty liha asetetaan väljästi pellille ja paahdetaan kuumassa uunissa grillivastuksilla kunnes liha on saanut väriä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.