Ohrarieskat

arvosana2/5

(2)arviota
2 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
3 dlkylmää vettä
1/2 tlsuolaa
6 dlohrajauhoja

Valmistus

  1. 1

    Sekoita jauhot nopeasti suolalla maustettuun kylmään veteen kulhossa niin, että saat tasaisen taikinan. Nosta taikinapallo jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa leiviksi. Kaaviloi jokainen taikinapala noin 1 cm paksuksi pyöryläksi, nosta pellille leivinpaperille ja pistele tiukasti haarukalla. Kypsennä rieskat ruskeatäpläisiksi mahdollisimman kuumassa uunissa ja tarjoa tuoreina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä