Ohrarieskat

Nappaa talteen!
| 3 dl | kylmää vettä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 6 dl | ohrajauhoja |
- 1.
Sekoita jauhot nopeasti suolalla maustettuun kylmään veteen kulhossa niin, että saat tasaisen taikinan. Nosta taikinapallo jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa leiviksi. Kaaviloi jokainen taikinapala noin 1 cm paksuksi pyöryläksi, nosta pellille leivinpaperille ja pistele tiukasti haarukalla. Kypsennä rieskat ruskeatäpläisiksi mahdollisimman kuumassa uunissa ja tarjoa tuoreina.
Ohrarieskat
arvosana2/5
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | kylmää vettä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 6 dl | ohrajauhoja |
Valmistus
- 1
Sekoita jauhot nopeasti suolalla maustettuun kylmään veteen kulhossa niin, että saat tasaisen taikinan. Nosta taikinapallo jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa leiviksi. Kaaviloi jokainen taikinapala noin 1 cm paksuksi pyöryläksi, nosta pellille leivinpaperille ja pistele tiukasti haarukalla. Kypsennä rieskat ruskeatäpläisiksi mahdollisimman kuumassa uunissa ja tarjoa tuoreina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












