Ohrarieskat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ainekset

3 dl
Kylmää vettä
1/2 tl
Suolaa
6 dl
Ohrajauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita jauhot nopeasti suolalla maustettuun kylmään veteen kulhossa niin, että saat tasaisen taikinan. Nosta taikinapallo jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa leiviksi. Kaaviloi jokainen taikinapala noin 1 cm paksuksi pyöryläksi, nosta pellille leivinpaperille ja pistele tiukasti haarukalla. Kypsennä rieskat ruskeatäpläisiksi mahdollisimman kuumassa uunissa ja tarjoa tuoreina.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.