Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Isoa porkkanaa
2 kpl
Perunaa
1 dl
Esikypsytettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
4 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Hapan omena

piparjuuriranskankerma

150 g
Ranskankermaa
2 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä porkkanat ja perunat kuorineen hyvissä ajoin napakan kypsiksi. Anna jäähtyä hyvin. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

Kuori ja kuutioi kasvikset ja sekoita ne keskenään. Sekoita piparjuuritahna ja suola ranskankermaan. Sekoita rosolliin tai tarjoa erikseen.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

390

93

3,5 g

2,1 g

12,5 g

3,6 g

1,8 g

1,6 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Piparjuuritahnaa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli