Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma - Yhteishyvä

Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma

???
Annokset
8
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Isoa porkkanaa
2 kpl
Perunaa
1 dl
Esikypsytettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
4 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Hapan omena

PIPARJUURIRANSKANKERMA

150 g
Ranskankermaa
2 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa

Näin teet

1

Keitä porkkanat ja perunat kuorineen hyvissä ajoin napakan kypsiksi. Anna jäähtyä hyvin. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

Kuori ja kuutioi kasvikset ja sekoita ne keskenään. Sekoita piparjuuritahna ja suola ranskankermaan. Sekoita rosolliin tai tarjoa erikseen.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g100 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa4 g28 g
Kuituja2 g14 g
Energiaa kj390 3122
Energiaa kcal93 746

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Piparjuuritahnaa

  • Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g100 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa4 g28 g
Kuituja2 g14 g
Energiaa kj390 3122
Energiaa kcal93 746

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Piparjuuritahnaa

  • Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.