Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma
Ainekset
Valmistus
Keitä porkkanat ja perunat kuorineen hyvissä ajoin napakan kypsiksi. Anna jäähtyä hyvin. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Kuori ja kuutioi kasvikset ja sekoita ne keskenään. Sekoita piparjuuritahna ja suola ranskankermaan. Sekoita rosolliin tai tarjoa erikseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
98
411
3,5 g
2,1 g
13,0 g
4,0 g
2,4 g
2,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Piparjuuritahnaa,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli