Ohratäytteiset tomaatit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ohratäytteiset tomaatit

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Täysjyväohraa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1 1/2 dl
Kasvislientä
3 rkl
Cashewpähkinöitä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Leikkaa tomaateista lakit ja koverra sisus lusikalla kulhoon. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää ohraryynit, tomaattien sisus, paprikajauhe ja kasvisliemi. Kypsennä noin 8 minuuttia kunnes ohra on kypsynyt. Mausta seos karkeaksi rouhituilla pähkinöillä, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja juustoraaste. Täytä tomaatit seoksella. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g66 g
Proteiinia7 g13 g
Rasvaa18 g36 g
Kuituja8 g15 g
Energiaa kj1401 2802
Energiaa kcal335 669

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Paprikajauhetta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g66 g
Proteiinia7 g13 g
Rasvaa18 g36 g
Kuituja8 g15 g
Energiaa kj1401 2802
Energiaa kcal335 669

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Paprikajauhetta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 dl Juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.