Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ohratäytteiset tomaatit

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Täysjyväohraa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1 1/2 dl
Kasvislientä
3 rkl
Cashewpähkinöitä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa tomaateista lakit ja koverra sisus lusikalla kulhoon. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää ohraryynit, tomaattien sisus, paprikajauhe ja kasvisliemi. Kypsennä noin 8 minuuttia kunnes ohra on kypsynyt. Mausta seos karkeaksi rouhituilla pähkinöillä, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja juustoraaste. Täytä tomaatit seoksella. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

335

1401

18,0 g

1,5 g

33,0 g

6,0 g

7,5 g

6,5 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Paprikajauhetta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli