Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oliivitangot

timer-icon15 min
Fork and knife
50 Kappaletta
Fork and knife
50 Kappaletta

Ainekset

500 g
Voitaikinalevyjä (pakaste)
1 1/2 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
5 kpl
Anjovisfileetä
3 rkl
Kapriksia
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna oliivit, anjovis, kapris ja valkosipulin kynsi monitoimikoneessa. Lisää öljy. Kauli voitaikinalevyjä hieman ja levitä pinnalle oliivitahna. Leikkaa jokainen taikinalevy kymmeneksi suikaleeksi ja kierrä suikaleita muutama kierros. Paista leivinpaperin päällä pellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina tai haaleina.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.