Oliivitangot

Arvostele resepti
50 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 gvoitaikinalevyjä (pakaste)
1 1/2 dlkivettömiä mustia oliiveja
5 kplanjovisfileetä
3 rklkapriksia
1 kplvalkosipulin kynsi
1 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna oliivit, anjovis, kapris ja valkosipulin kynsi monitoimikoneessa. Lisää öljy. Kauli voitaikinalevyjä hieman ja levitä pinnalle oliivitahna. Leikkaa jokainen taikinalevy kymmeneksi suikaleeksi ja kierrä suikaleita muutama kierros. Paista leivinpaperin päällä pellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina tai haaleina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025