Oliivitangot
15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | voitaikinalevyjä (pakaste) |
| 1 1/2 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 5 kpl | anjovisfileetä |
| 3 rkl | kapriksia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna oliivit, anjovis, kapris ja valkosipulin kynsi monitoimikoneessa. Lisää öljy. Kauli voitaikinalevyjä hieman ja levitä pinnalle oliivitahna. Leikkaa jokainen taikinalevy kymmeneksi suikaleeksi ja kierrä suikaleita muutama kierros. Paista leivinpaperin päällä pellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina tai haaleina.
Oliivitangot
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | voitaikinalevyjä (pakaste) |
| 1 1/2 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 5 kpl | anjovisfileetä |
| 3 rkl | kapriksia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna oliivit, anjovis, kapris ja valkosipulin kynsi monitoimikoneessa. Lisää öljy. Kauli voitaikinalevyjä hieman ja levitä pinnalle oliivitahna. Leikkaa jokainen taikinalevy kymmeneksi suikaleeksi ja kierrä suikaleita muutama kierros. Paista leivinpaperin päällä pellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina tai haaleina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












