Kuori ja paloittele omenat. Pane palat kattilaan sitruunamehun kanssa ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta hiljalleen pari minuuttia, jäähdytä ja pakasta omenat. Pane jäiset omenapalat, tomusokeri, kerma ja jogurtti tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Jauha sohjoksi, lusikoi seos esim. laseihin ja ripottele pinnalle kardemummaa. Tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
181
757
9,9 g
6,8 g
19,1 g
19,1 g
1,8 g
2,4 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli