Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omena-juustokiekot

timer-icon30 min
Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta
Nämä helpot lehtitaikinaan käärittävät herkkupalat kätkevät sisälleen sinihomejuustoa, omenamarmeladia ja piparkakkuja. Tarjoa juusto-omenakiekot kahvipöydässä tai nauti glögin kanssa.

Ainekset

1 kpl
(500 g) pakastelehtitaikinalevyjä

Täyte

1 dl
Paistonkestävää omenamarmeladia
1 kpl
(170 g) sinihomejuustoa
150 g
Piparkakkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita piparkakut pakastepussiin ja murskaa ne kaulimella. Murenna juusto. Kauli kolme taikinalevyä noin 35 x 25 cm:n levyksi. Levitä puolet täytteistä taikinalevylle. Kääri levy rullalle ja kiinnitä saumakohta kylmän veden avulla. Leikkaa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet leikkuupinnat ylöspäin leivinpaperoidulle pellille. Tee lopuista taikinalevyistä ja täytteestä samalla tavalla kiekkoja. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

10

40

0,3 g

0,1 g

1,4 g

1,4 g

0,0 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (500 g) pakastelehtitaikinalevyjä,

150 g Piparkakkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli