Kuori ja paloittele omenat. Rouhi pähkinät. Kuumenna nokare margariinia pannulla ja paista omenapaloja muutama minuutti. Kuumenna neste pinnoitetussa kattilassa ja sekoita hiutaleet joukkoon. Keitä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
Peitä kannella ja anna hautua kunnes hiutaleet ovat pehmeitä. Mausta suolalla. Annostele omenapaloja ja pähkinöitä puuron päälle. Valuta pinnalle hunajaa tai vaahterasiirappia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1601
383
16,5 g
3,8 g
40,3 g
25,3 g
9,3 g
12,8 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Hunajaa tai vaahterasiirappia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli