Omenainen sillikaviaari | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen sillikaviaari

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(200 g) matjessillifileetä
1/2 kpl
Hapahkoa omenaa
1 dl
Sipulinvarsia
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
2 tl
Piparjuuritahnaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa sillifileet pieniksi kuutioiksi. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Kuori kananmunat ja hienonna ne haarukalla lautasella. Silppua sipulinvarret. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.