Omenainen uuniohrapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen uuniohrapuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 1/2 - 2 kpl
Omenaa
2 dl
Rikottuja ohrasuurimoita
1 l
Kevytmaitoa
1 tl
Kanelia
1 rkl
Sokeria
3/4 tl
Suolaa

vuoan voiteluun

1 rkl
Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele uunivuoka margariinilla. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Kuutioi omenat pienemmiksi paloiksi.Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan ja sekoita. Kypsennä puuro 175-asteisen uunin keskitasolla noin 1 ½–2 tuntia. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 24.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.