Omenaleivokset
15 min

Nappaa talteen!
| 3 kpl | pakastelehtitaikinalevyä (9x18cm) |
| 1/2 dl | hasselpähkinäjauhetta |
| 1 rkl | sokeria |
| 50 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 - 2 kpl | omenaa |
| sokeria | |
| kanelia |
- 1.
Ota taikinalevyt sulamaan hetkeksi leivinpaperilla peitetylle pellille. Jaa sulaneet levyt kahtia. Sekoita tuorejuuston joukkoon pähkinäjauhe ja sokeri. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria, mutta poista niistä siemenkota. Leikkaa omenat ohuehkoiksi lohkoiksi. Sipaise jokaiselle taikinapalalle tuorejuustoseosta ja asettele päälle limittäin muutamaomenanlohko. Sirottele päälle sokeria ja kanelia. Kypsennä 200-asteisessauunissa 15–20 minuuttia.Uunin lämpötila 200 astetta
Omenaleivokset
arvosana5/5
15 min
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | pakastelehtitaikinalevyä (9x18cm) |
| 1/2 dl | hasselpähkinäjauhetta |
| 1 rkl | sokeria |
| 50 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 - 2 kpl | omenaa |
| sokeria | |
| kanelia |
Valmistus
- 1
Ota taikinalevyt sulamaan hetkeksi leivinpaperilla peitetylle pellille. Jaa sulaneet levyt kahtia. Sekoita tuorejuuston joukkoon pähkinäjauhe ja sokeri. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria, mutta poista niistä siemenkota. Leikkaa omenat ohuehkoiksi lohkoiksi. Sipaise jokaiselle taikinapalalle tuorejuustoseosta ja asettele päälle limittäin muutamaomenanlohko. Sirottele päälle sokeria ja kanelia. Kypsennä 200-asteisessauunissa 15–20 minuuttia.Uunin lämpötila 200 astetta
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























