Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Osso buco

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
suurta naudan potkakiekkoa
2 kpl
pientä sipulia
3 kpl
pientä porkkanaa kuutioina
4 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
suolaa
2 dl
lihalientä
1 1/2 dl
valkoviiniä
2 rkl
oliiviöljyä paistamiseen
50 g
voita
4 dl
tuoreita kaltattuja, siemenettömiä tomaatteja
pala selleriä kuutioina
palsternakka kuutioina
mustapippuria
tai paloiteltuja säilyketomaatteja

Gremolata

2 kpl
valkosipulin kynttä viipaloituna
1 tl
sitruunankuorta raastettuna
persiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Pyöräytä potkakiekot vehnäjauhossa. Ruskista ensin pannulla, ripottele hiukan suolaa ja pippuria ja siirrä lihat pataan tai vuokaan.

2

Ruskista kasvikset ja sipuli kevyesti samassa pannussa. Laita kasvikset lihan seuraksi, huuhdo pannu lihaliemellä ja lisää liemi pataan. Lisää tomaatit ja valkoviini.

3

Kypsennä uunissa n. 4 tuntia 150 asteessa. Valele lihoja ajoittain. Lisää nestettä tarvittaessa.

4

Lisää gremolata n. 10 min ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.