Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu porsaan sisäfilee ja feta-uunikasvikset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 600 g porsaan sisäfileetä
suolaa, pippuria

Fetakasvikset:

1 kpl
kesäkurpitsa
2 kpl
paprikaa
2 kpl
punasipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
ruukku timjamia
4 kpl
tomaattia
100 g
fetajuustoa
öljyä, suolaa, pippuria

Lisäksi:

1 kpl
prk Aiolia
1 kpl
sitruuna
tuore leipä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

2

Mausta porsaanfilee suolalla ja pippurilla. Aseta folioon, mutta jätä foliopaketti auki. Aseta pellille ja laita uuniin.

3

Leikkaa kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää pinnalle öljyä ja timjaminoksia. Levitä uunipellille porsaanfileen viereen. Paahda n. 15 minuuttia.

4

Murusta valmiiden kasvisten päälle fetajuustoa.

5

Tarjoile annosten kanssa sitruunalohkoja, tuoretta leipää ja aiolia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.