Paahdettu porsaan sisäfilee ja feta-uunikasvikset
Paahdettu porsaan sisäfilee ja feta-uunikasvikset
Yhteistyössä

Paahdettu porsaan sisäfilee ja feta-uunikasvikset

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
n. 600 g porsaan sisäfileetä
suolaa, pippuria

Fetakasvikset:

1 kplkesäkurpitsa
2 kplpaprikaa
2 kplpunasipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplruukku timjamia
4 kpltomaattia
100 gfetajuustoa
öljyä, suolaa, pippuria

Lisäksi:

1 kplprk aiolia
1 kplsitruuna
tuore leipä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

  2. 2

    Mausta porsaanfilee suolalla ja pippurilla. Aseta folioon, mutta jätä foliopaketti auki. Aseta pellille ja laita uuniin.

  3. 3

    Leikkaa kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää pinnalle öljyä ja timjaminoksia. Levitä uunipellille porsaanfileen viereen. Paahda n. 15 minuuttia.

  4. 4

    Murusta valmiiden kasvisten päälle fetajuustoa.

  5. 5

    Tarjoile annosten kanssa sitruunalohkoja, tuoretta leipää ja aiolia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä