Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu tomaatti-halloumisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Iso punasipuli
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa
Erilaisia salaatteja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise tomaatit ja nosta laakeaan uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Paahda 225-asteisten grillivastusten alla noin 15 minuuttia tai kunnes ne hieman kuivahtavat ja saavat pinnalta väriä. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka ja oliiviöljy. Lisää joukkoon mausteet. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Viipaloi halloumi ja sivele pintaan kevyesti öljyä. Paista tai grillaa kauniin ruskeiksi. Levitä revityt salaatit tarjoiluvadille ja lisää päälle tomaatit, marinoituneet sipulirenkaat ja halloumi. Tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.