Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettuja kasviksia ja Appenzeller-juustoa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Appenzeller-juustoa tai Mouhijärven Vilho -juustoa
800 g
perunoita
3 kpl
punasipulia
1 kpl
kukkakaali
200 g
broccolinia

Vinegretti

2 kpl
salottisipulia
1/2 kpl
puntti rakuunaa
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1 rkl
punaviinietikkaa
tuoreyrttejä
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lohko punasipulit, perunat ja kukkakaali. Pyöräytä öljyssä ja nosta uunivuokaan. Paahda 200-asteisessa uunissa niin, että kasvikset kypsyvät. Noin 30 minuutin jälkeen lisää broccolini ja jatka kypsennystä vielä n. 15 min.

2

Valmista vinegretti. Hienonna salottisipulit ja rakuuna. Sekoita viinietikka, hunaja ja oliiviöljy. Lisää kastikepohja sipulin ja rakuunan sekaan. Tarkista maku.

3

Kaada vinegretti paahdettujen kasvisten päälle uunivuokaan ja kääntele sekaisin. Raasta koko komeuden päälle Appenzeller-juustoa ja paahda uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on saanut kauniin värin.

4

Koristele annos tuoreilla yrteillä ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 18.11.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.