Lohko punasipulit, perunat ja kukkakaali. Pyöräytä öljyssä ja nosta uunivuokaan. Paahda 200-asteisessa uunissa niin, että kasvikset kypsyvät. Noin 30 minuutin jälkeen lisää broccolini ja jatka kypsennystä vielä n. 15 min.
Valmista vinegretti. Hienonna salottisipulit ja rakuuna. Sekoita viinietikka, hunaja ja oliiviöljy. Lisää kastikepohja sipulin ja rakuunan sekaan. Tarkista maku.
Kaada vinegretti paahdettujen kasvisten päälle uunivuokaan ja kääntele sekaisin. Raasta koko komeuden päälle Appenzeller-juustoa ja paahda uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
Koristele annos tuoreilla yrteillä ja tarjoile heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.