Paahdettuja kasviksia ja Appenzeller-juustoa
Paahdettuja kasviksia ja Appenzeller-juustoa
Yhteistyössä

Paahdettuja kasviksia ja Appenzeller-juustoa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gappenzeller-juustoa tai mouhijärven vilho -juustoa
800 gperunoita
3 kplpunasipulia
1 kplkukkakaali
200 gbroccolinia

Vinegretti

2 kplsalottisipulia
1/2 kplpuntti rakuunaa
1 dloliiviöljyä
2 rkljuoksevaa hunajaa
1 rklpunaviinietikkaa
tuoreyrttejä
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lohko punasipulit, perunat ja kukkakaali. Pyöräytä öljyssä ja nosta uunivuokaan. Paahda 200-asteisessa uunissa niin, että kasvikset kypsyvät. Noin 30 minuutin jälkeen lisää broccolini ja jatka kypsennystä vielä n. 15 min.

  2. 2

    Valmista vinegretti. Hienonna salottisipulit ja rakuuna. Sekoita viinietikka, hunaja ja oliiviöljy. Lisää kastikepohja sipulin ja rakuunan sekaan. Tarkista maku.

  3. 3

    Kaada vinegretti paahdettujen kasvisten päälle uunivuokaan ja kääntele sekaisin. Raasta koko komeuden päälle Appenzeller-juustoa ja paahda uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on saanut kauniin värin.

  4. 4

    Koristele annos tuoreilla yrteillä ja tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä