Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahtopaisti mikroaaltouunissa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Raakakypsytetty paahtopaistin pala
1 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä paahtopaisti huoneenlämpöiseksi ja painele pippurirouhe sen pintaan. Nosta paisti ritilälle mikrovuokaan ja työnnä sen keskelle mikroaallot kestävä lihalämpömittari. Pyöreä ja ehjä lihapala kypsyy tasaisimmin.Peitä paisti kuvulla ja kuumenna täydellä teholla 5 minuuttia. Käännä paisti ja kuumenna taas täydellä teholla 5 minuuttia. Paisti on kypsää ja roseen väristä, kun lämpömittari osoittaa sen sisälämpötilaksi 52 astetta. Peitä paisti foliolla ja jälkikypsytä sitä pyyhkeen alla 10 minuuttia.Jos haluat kypsemmän paistin, kypsennä sitä pari minuuttia pitempään paistia välillä kääntäen. Jälkikypsytä kuten edellä. Mausta paisti kypsänä ennen jälkikypsytystä ripauksella suolaa ja jäähdytä tarjoilulämpöiseksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.