Lämmitä paahtopaisti huoneenlämpöiseksi ja painele pippurirouhe sen pintaan. Nosta paisti ritilälle mikrovuokaan ja työnnä sen keskelle mikroaallot kestävä lihalämpömittari. Pyöreä ja ehjä lihapala kypsyy tasaisimmin.Peitä paisti kuvulla ja kuumenna täydellä teholla 5 minuuttia. Käännä paisti ja kuumenna taas täydellä teholla 5 minuuttia. Paisti on kypsää ja roseen väristä, kun lämpömittari osoittaa sen sisälämpötilaksi 52 astetta. Peitä paisti foliolla ja jälkikypsytä sitä pyyhkeen alla 10 minuuttia.Jos haluat kypsemmän paistin, kypsennä sitä pari minuuttia pitempään paistia välillä kääntäen. Jälkikypsytä kuten edellä. Mausta paisti kypsänä ennen jälkikypsytystä ripauksella suolaa ja jäähdytä tarjoilulämpöiseksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.