Päärynäpannari
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
Päärynä tuo pannukakkuun mehevyyttä. Mausta pannari kardemummalla tai piparkakkumausteella.
| 8 dl | maitoa |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 3 kpl | munaa |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 tl | kardemummaa tai piparkakkumaustetta |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | päärynää |
- 1.
Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää sokeri, öljy ja mausteet. Anna turvota ½ tuntia. Kuori päärynät ja paloittele ne. Lisää taikinaan. Paista pannukakkua 200 asteessa 30-35 minuuttia.
Päärynäpannari
Päärynä tuo pannukakkuun mehevyyttä. Mausta pannari kardemummalla tai piparkakkumausteella.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 dl | maitoa |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 3 kpl | munaa |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 tl | kardemummaa tai piparkakkumaustetta |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | päärynää |
Valmistus
- 1
Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää sokeri, öljy ja mausteet. Anna turvota ½ tuntia. Kuori päärynät ja paloittele ne. Lisää taikinaan. Paista pannukakkua 200 asteessa 30-35 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 13.10.2025





























