Päärynäpannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynäpannari

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Päärynä tuo pannukakkuun mehevyyttä. Mausta pannari kardemummalla tai piparkakkumausteella.

Ainekset

8 dl
Maitoa
4 dl
Vehnäjauhoja
3 kpl
Munaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Kardemummaa tai piparkakkumaustetta
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Öljyä
3 kpl
Päärynää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää sokeri, öljy ja mausteet. Anna turvota ½ tuntia. Kuori päärynät ja paloittele ne. Lisää taikinaan. Paista pannukakkua 200 asteessa 30-35 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.