Päärynäpuuro

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
5 dlomenamehua
2 dlpikakaurahiutaleita
1 kplpäärynä

Päälle:

1 kplpäärynä
1 rklmargariinia
1/4 tlkanelia
juoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta omenamehu kattilassa. Lisää kaurahiutaleet ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta päärynä ja lisää puuroon. Leikkaa toinen päärynä viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja paista päärynäviipaleita muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Ripottele pintaan kanelia ja valuta juoksevaa hunajaa. Tarjoa puuro paistettujen päärynäviipaleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä