Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinä-suklaapalat

Fork and knife
20 Palaa
Fork and knife
20 Palaa
Helppo ja nopea suklaaherkku valmistuu maitosuklaasta, Nutellasta, pähkinöistä ja kuivatuista marjoista.

Ainekset

200 g
Maitosuklaata
1 dl
Pähkinä-suklaalevitettä (nutella)
1/2 tl
Kanelia
Chilijauhetta
1/2 dl
Kuivattuja karpaloita
1/2 dl
Suolapähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele ja sulata maitosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite ja mausteet. Valuta seos leivinpaperilla vuorattuun rasiaan tai vuokaan (n. 15 x 22 cm).

Hienonna karpalot ja pähkinät, ripottele pinnalle. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa peitettynä noin tunnin ajan. Leikkaa paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

67

282

4,0 g

1,8 g

6,1 g

6,0 g

0,5 g

1,4 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Pähkinä-suklaalevitettä (nutella),

0,5 tl Kanelia,

Chilijauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli