Pähkinä-suklaapopcornit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinä-suklaapopcornit

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Herkuttele nutellapopcorneilla

Ruokavaliot

Ainekset

1 dl
Popcornjyvät
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Pähkinä-suklaalevitettä (nutella)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa öljy reilunkokoiseen kattilaan (3 l). Kuumenna, kunnes öljy alkaa hieman höyrytä. Lisää maissinjyvät ja peitä kattila kannella. Kun kattilasta alkaa kuulua poksahtelua, vähennä lämpöä. Pidä kansi koko ajan kiinni ja ravistele välillä kattilaa. Popcornit ovat valmiita, kun poksahtelu loppuu. Ota kattila liedeltä.

Sulata pähkinä-suklaalevite juoksevaksi mikrossa. Ripottele kattilaan suola. Sulje kansi ja ravistele. Valuta joukkoon levite ja ravistele uudelleen kansi päällä. Kaada popcornit leivinpaperoidulle uunipellille. Anna hetki kuivahtaa ja kovettua viileässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.2.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.