Vaahdota pehmeä margariini ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen seokseen välillä sekoittaen. Sekoita rusinat ja kuivatut hedelmäpalat sekä 1 dl vehnäjauhoja, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää hedelmäseos, omenamehu sekä hieman rouhitut pähkinät margariini-munaseokseen. Lisää taikinaan mausteet sekä loput jauhot.Kaada taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 2 l kakkuvuokaan. Paista kakkua 150 asteessa noin 75 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei tartu enää taikinaa, niin kakku on kypsä. Anna kakun jäähtyä hetken vuoassa ennen kumoamista. Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.